Kangasalan Hautaustoimisto

Kangasalan hautaustoimiston tekstilogo läpinäkyvällä pohjalla

Hautaustoimisto Pirkkala

Hautaustoimisto Pirkkala - tukenasi surun kohdatessa

Hautaustoimistomme hoitaa kaikki hautauspalvelut myös Pirkkalan alueella. Olemme perinteikäs kotimainen perheyritys Kangasalla ja olemme palvelleet asiakkaitamme luotettavasti jo vuodesta 1965 lähtien.

Tarjoamme monipuolista sekä ammattitaitoista palvelua kaikille eri uskontokunnille ja uskonnottomille koko Pirkanmaan alueella.

Palveluihimme kuuluu kaikki hautajaisjärjestelyistä perunkirjoitukseen asti. Palvelemme asiakkaitamme ympärivuorokautisesti, päivystämme myös viikonloppuisin ja pyhinä hoitokotikuljetuksissa.

Kangasalan hautaustoimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Kangasalan kirkon välittömässä läheisyydessä. Vieressämme sijaitsee Tapulinmäen ja Kirkkomaan bussipysäkit. Liikkeemme edessä on asiakaspaikoitus.

Hautaustoimisto Pirkkala – Kangasalan hautaustoimisto

Kangasalan hautaustoimiston valkoinen ruumiinkuljetusauto Kangasalan kirkon edessä

Jokainen hautaus on erilainen. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ja varaamaan ajan tapaamiselle, niin valitsemme juuri teille sopivat hautauspalvelut.

Tuotteet ja palvelut

Kauttamme saatte Pirkkalassa kaikki hautaukseen liittyvät palvelut ja autamme teitä kauniin siunaus- tai muistotilaisuuden järjestämisessä. Lue lisää hautajaisiin liittyvistä asioista tietopaketistamme.

Ota yhteyttä ja varaa aika tapaamiselle, niin järjestetään juuri teidän tarpeisiinne sopiva hautaustilaisuus.

Hautauspalvelut Pirkanmaan alueella - Kangasalan hautaustoimisto

Hautauspalvelumme kattaa koko Pirkanmaan alueen, muun muassa: