Kangasalan Hautaustoimisto

Kangasalan hautaustoimiston tekstilogo läpinäkyvällä pohjalla

Hautakivi läheisellesi

Valitse läheisellesi sopivin hautakivi

Hautakivi on kaunis muisto edesmenneestä läheisestä. Laadukas ja kokonaisvaltainen hautakivipalvelumme kattaa niin hautakivien tekstikaiverrukset ja niiden uusinnat, metallikirjaimien asennukset, kuin myös hautakiven poissiirrot ja asennukset sekä puhdistukset.

Hautakivi jonka edessä on punaisia kukkia
Kukkia hautausmaalla hautakiven edessä ja taustalla on lisää hautakiviä

Hautakiven hinta

Hautakiven hinta määräytyy pääsääntöisesti hautakiven koon, materiaalin ja työstömenetelmien mukaan. Kivi voidaan valita joko hautaustoimistollamme nähtävissä olevista hautakivi-malleista tai räätälöidä tapauskohtaisesti täysin toiveidenne mukaan. Näin ollen hautakiven hinta määräytyy toivomienne yksityiskohtien perusteella. Voitte kuitenkin tiedustella tarkempia hintatietoja meiltä joko puhelimitse, sähköpostitse tai tulemalla käymään toimistollamme Kangasalla.

Jokainen hautaus on erilainen. Suosittelemme ottamaan yhteyttä ja varaamaan ajan tapaamiselle, niin valitsemme juuri teille sopivan hautakiven sekä muut hautauspalvelut.

Kauttamme hautakivet yhteistyössä Muistokivi Oy M. Kailan kanssa. Jo neljännessä polvessa toimiva kiviveistämö Lempäälässä.